Android, iPhone veya PC'de Gmail Senkronizasyonu Nasıl Etkinleştirilir, Devre Dışı Bırakılır veya Kaldırılır

Kasım 23, 2021

Anlık mesajlaşma servisleri, bildiğimiz anlamda toplumun dijitalleşmesinde kilit rol oynamış, her türlü iş, öğrenci ve sosyal süreci kolaylaştırmak için internet üzerinden mesafeleri kesmiştir. Özellikle, toplumun web aracılığıyla kendi kendini idare etmek için nasıl giderek daha fazla yer değiştirdiğini dikkate alarak.

Android, iPhone veya PC'de Gmail Senkronizasyonu Nasıl Etkinleştirilir, Devre Dışı Bırakılır veya Kaldırılır

Özellikle Gmail aracılığıyla, yalnızca bir mesajlaşma hizmeti olarak değil, aynı zamanda Google'ın diğer uygulamalarını tamamlayıcı bir araç olarak da çalışan Google'ın e-posta hizmeti . Sen olabilir kolayca etkinleştirmek ve bir Android veya iPhone üzerinde Gmail e-posta yapılandırmak Bilgilerinizin senkronize hepsine sahip ve cep dan korumak için.

Gmail şu anda e-posta ile Google Drive ve Google Fotoğraflar araçları arasında bölünmüş 15 GB depolama alanına sahiptir , bu nedenle temel bilgileri kaydetmek ve aralarında bilgi dağıtmak zorunda kalmamak için belirli yönlerden Gmail'de e-postaları silmeden depolama alanını boşaltmak gerekir. birkaç cihaz.

Aynı şekilde, Gmail hizmetleri , mevcut çok çeşitli araçlar ve tamamlayıcı işlevler aracılığıyla kullanıcının zevklerine ve ihtiyaçlarına mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır , böylece Gmail'de önceden belirlenmiş bir süre içinde otomatik bir yanıt oluşturmak ve yapılandırmak mümkündür . uzun süreli devamsızlıklar.

Gmail'in çok platformlu bir araç haline geldiğini de belirtmekte fayda var . Bu sayede, Google hesabınızın tüm bilgilerini ve tamamlayıcı araçları senkronize etmek mümkündür, böylece tüm verileriniz aynı kişisel hesapta toplanmıştır.

Yukarıda bahsedilenler dikkate alındığında, Gmail kendini günümüzün en güçlü teknolojik araçlarından biri haline getirdi, bu Google e-posta hizmeti sayesinde her şey daha kolay hale geliyor. Bunu akılda tutarak, bugün size Android, iPhone veya PC'de Gmail senkronizasyonunu nasıl açıp kapatacağınızı veya kapatacağınızı öğreteceğiz .

OKUMA  Word'de Kare veya Küp Kök Nasıl Yerleştirilir veya Çıkarılır - Word'de Radikaller ve Kökler

    Dizin

      Gmail'de senkronizasyonu etkinleştirin

      Cihazlar arasında Gmail senkronizasyonu , Android, iPhone veya PC üzerinden her zaman her türlü kişisel bilgi ve dosyaya erişebilmek için gereklidir . Aynı şekilde Gmail, hesabınızın açık olduğu bir kişisel cihazı değiştirmeniz veya kaybetmeniz durumunda senkronizasyonu devre dışı bırakmanıza izin verir.

      Bir bilgisayarda Gmail senkronizasyonunu etkinleştirmek için bunu Google hesabı üzerinden yapmanız gerekir . Varsayılan tarayıcınızı, tercihen Google Chrome'u açın ve sağ üstteki Profil simgesine tıklayın, Google hesabınıza giriş yapın, Senkronizasyonu etkinleştir'e tıklayın. Ayrıca, Profil ekle seçeneği aracılığıyla birkaç hesabı senkronize edebilirsiniz.

      Android üzerinden senkronizasyon yaparken, Gmail uygulamasını açmalı, soldaki seçenekler menüsünü açmalı, Ayarlar seçeneğine tıklamalı > Sağda Üç nokta > Hesapları yönet > Verileri otomatik olarak senkronize et.

      Öte yandan, iPhone'daki senkronizasyon, Google Chrome uygulaması > Diğer> Ayarlar> Chrome'da Oturum Aç> Kullanılacak hesabı seçin> Devam> Anladım'ı tıklayın.

      Gmail'de senkronizasyonu kapatın

      Bilgisayarınızda Gmail senkronizasyonunu devre dışı bırakmak için, senkronizasyonu kaldırsanız bile, tüm tarama verilerinin ve şifrelerin kayıtlı kalacağını, daha sonra yapacağınız hiçbir şeyin kaydedilmeyeceğini belirtmek gerekir. Bunu yapmak için Profil> Senkronizasyon kapalı> Devre Dışı Bırak'ı tıklamanız yeterlidir .

      Android'de Gmail senkronizasyonunu kaldırmak için, resmi Gmail uygulamasını açmalı, soldaki menüyü açmalı ve posta ayarlarını seçmeli, ardından sağ taraftaki üç noktayı ve hesapları yönet'i tıklamalı, bu pencerede bir kez e-postanızı seçmelisiniz. ve burada hesabı cihazdan kaldırma veya senkronizasyonu kaldırma seçeneğine sahip olacaksınız.

      Son olarak, iPhone'daki senkronizasyon Google Chrome uygulaması > Diğer> Ayarlar> üzerinden kolayca kaldırılabilir. Burada bir kez senkronizasyonu tamamen veya mobil cihazın belirli bölümlerinde iptal etmek için e-postanıza tıklamanız gerekir.

      Bir cevap yazın

      E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

      Go up

      En iyi web deneyimini sağlamak için çerezleri kullanırız. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, biz işe alacak Daha fazla bilgi edinin