WhatsApp'ın Son Bağlantısını veya Son Bağlantısını Dondurma ve Gizleme

Mayıs 30, 2021

Birçoğu mahremiyetlerini, ister kişisel hayatlarını, ister kamusal olarak takdir ediyor, ancak sosyal ağlardaki hayatlarını bir kenara bırakmadan, bu yüzden çoğu WhatsApp'ın son bağlantısını dondurmayı ve saklamayı tercih ediyor .

WhatsApp'ta Son Bağlantı Nasıl Dondurulur - Hatasız Trick

Bununla birlikte, Ukraynalı Jan Koum tarafından oluşturulan ve 2009 yılında ağ pazarına sunulan WhatsApp adlı anlık mesajlaşmanın oluşturulmasından bu yana, 100 milyondan fazla kişi onu metin ve multimedya mesajlaşma için favori uygulama olarak ödüllendirdi.

Dizin

    WhatsApp: Yararları ve Eksileri

    WhatsApp uygulamasının eksileri kadar faydaları da vardır. Başka bir deyişle, nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız iki ucu keskin bir kılıç.

    Bu avantajlardan sadece birkaçını sayabiliriz, örneğin: multimedya içeriği göndermek , belgeler, uzun mesafelerde video görüşmeleri yapmak , zincir göndermek, durumları göndermek ve tüm kişilerinizle bilgi paylaşmak. Bütün bunlar, bu uygulamanın sahip olduğu arayüz sayesinde.

    Bugünle ilgili inanılmaz olan şey, teknolojinin ne kadar ilerlediği, insanları birbirine yakınlaştırmanın bile mümkün olduğu, bu yüzden medyada en çok başarıya sahip olan WhatsApp'tır.

    WhatsApp'ımın son zamanını veya bağlantısını nasıl gizleyebilirim?

    Son whatsapp bağlantısının yapılandırılması, uygulama için bir dezavantajdır, kullanıcının gizliliğini ihlal ettiğinden, uygulamanın son kez zamanını gösterir.

    Bunu, kişinin bir kısa mesaja zamanında cevap vermemekle suçlanacağı rahatsız edici anların dahil edilmesine teşvik etmek.

    Şimdi, WhatsApp, pazarlama stratejileri içinde, mahremiyetini sevenleri düşündü ve son kez gizleme özelleştirmesini ekledi, bunu uygulamak için şu adımları izlemeniz yeterli:

    1. WhatsApp'ın sağ üst köşesinde görüntülenen 3 noktaya gidin.
    2. Ayarlar'dan erişin.
    3. Hesapları girin.
    4. Menüye girdikten sonra Gizlilik seçeneğine gidin.
    5. Gizlilik bölümüne girdikten sonra 'Son kez' yazın. Zaman'.
    6. Bu seçenekte , son bağlantınızı kimlerin görebileceğini, hiç kimse olarak görülmediğini, tümünü veya kişilerinizi seçebileceksiniz .
    OKUMA  Facebook Hesabınızı Adım Adım Sonsuza Kadar Silme veya Silme

    Bu seçeneği etkinleştirdiğinizde , kişilerinizin son bağlantısını görüntüleyemeyeceğinize dikkat edilmelidir . Yalnızca çevrimiçi olduklarında görme olanağına sahip olmak.

    WhatsApp'ımdaki son zamanı dondurmak mümkün mü?

    Bu sorunun cevabı evet. Bu alternatifle, WhatsApp'ın bile bize resmi olarak vermediği söz konusu gizliliğe daha iyi erişebiliyoruz. Ayrıca bir şey yüklemeden eyaletlerde görülenleri kolayca gizleyebilirsiniz .

    Son bağlantınızı nasıl donduracağınızı öğrenmek istiyorsanız, iki uygulamaya ihtiyacınız var:

    1. Geçen sefer hendek gizle

    Bu uygulamanın işlevi, çevrimiçi durumu, WhatsApp'ın son zamanını ve yazma durumunu, istediğiniz kadar tekrar tekrar gizleyebilecek şekilde devre dışı bırakmaktır .

    Kullanımı çok kolay, bu seçenekleri etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için düğmeye basarsanız, WhatsApp'ın tam kontrolüne sahip olarak , Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    2. WhatsApp için Gizle

    Önceki uygulama ile zaten adlandırılmış tüm seçenekleri gizleyebilirsiniz. Bununla mesajları gizli bir şekilde cevaplama ve okuma seçeneğine sahipsiniz, böylece kimse bağlı olduğunuzu veya alınan bir mesajı okuyup okumadığınızı bilmeyecek.

    Bu uygulama çok sağlam, etkili ve işleyişi mükemmeldir. Bu şekilde WhatsApp'ınız tarafından fark edilmeyebilirsiniz.

    Artık bu iki uygulama ile istemediğimiz mesajları kabul etme veya WhatsApp'ta son görüşmemizi iletişim gruplarımızdan birisine bildirme endişesinden kurtulabiliyoruz.

    Bu iki uygulama ile bağlantınızı kimse bilmeden son bağlantınızı dondurabilecek , mesajları okuyabilecek ve gönderebileceksiniz.

    Ekstra bir bonus olarak, GBWhatsApp adlı üçüncü bir uygulama getiriyoruz, ancak işlevi çok uygun olmasa da, WhatsApp'taki son bağlantının dondurulmasına izin veren az sayıdaki uygulamadan biri. İşlevi, son bağlantınızdan farklı bir zaman göstermektir.

    Bunun bir örneği, saat 11'de, bağlantınız gerçekten öğleden sonra 3'teyken bağlandığınızı söylemesidir. Bu aynı şekilde hiç kimsenin çevrimiçi olup olmadığınızı veya yazıp yazmadığınızı görmesine izin vermez.

    Bir cevap yazın

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Go up

    En iyi web deneyimini sağlamak için çerezleri kullanırız. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, biz işe alacak Daha fazla bilgi edinin